Cukrowe dekoracje powstają w ciągu długich godzin pracy. Każdy element jest wykonywany ręcznie, co zapewnia mu unikalny i niepowtarzalny wygląd.
Dbam o jakość surowców, używam świeżych jaj, owoców sezonowych lub poddanych mrożeniu, belgijskiej czekolady, tak aby najmłodsi degustatorzy mogli również cieszyć się smakiem tortów urodzinowych.
Prawdziwe działo sztuki :) O ile róg wojskiego to nazwa cukierni, to wielokrotnie miałam okazję do skosztowania Pani wyrobów, które nie tylko smakowicie wyglądały, ale przede wszystkim bardzo smakowały. :) Pozdrawiam, i życzę wielu sukcesów. :)
Prawdziwe działo sztuki :)
OdpowiedzUsuńO ile róg wojskiego to nazwa cukierni, to wielokrotnie miałam okazję do skosztowania Pani wyrobów, które nie tylko smakowicie wyglądały, ale przede wszystkim bardzo smakowały. :)
Pozdrawiam, i życzę wielu sukcesów. :)
Dziękuję !
OdpowiedzUsuń